детски рокли

Пролетни емоции в актуалните за сезона за детски рокли

С нетърпение ще ви запознаем с най-новата колекция детски рокли на „Точици“ , включваща в себе си меки и удобни разновидности подобаващи за неспиращи приключения , както и за изискани поводи . Изяществото на акцентите ще ви въвлече в фантастичен свят от приказка и да се влюбите в пролетните детски рокли.

Детския свят на „Точици“

„Точици“ е производител модни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което един малчоган изпитва необходимост . Вече повече от десет години не спират да печелят с класни и стилни разновидности на ниски цени. Както всеки нов сезон и тази година новите тенденции са сътворени от детски рокли за девойките и официални модели за младите момци .

Детски рокли за бебета

От векове назад и до ден днешен роклята се приема за образец за женственост и шикозност . От най-крехка възраст по този начин ни карат да усещаме себе си красивите рокли . Роклите за бебета до 2-годишна възраст , са смесица живи цветове с доброкачествени материали , даващи гаранция безгрижните игри. Добър избор са видовете детски рокли с анимационни филмови звезди. Тази с Елза, съвсем както героинята , е широкоизвестна сред детските желания. Без съмнение, имаме предложение и за почитателите на другата рисувана приятелка – Ана. Видът рокля на Ана е от памучна материя и с украшения с къдри около яката. За неповторима ефирност, е възможно съчетаване с бежаво болеро . Друго предложение за сектора до 2 години са неоновите детски рокли с цветя без ръкави . Безгрижно раздвижени и с закопчаване от лицевата част, тези разновидности са идеални за неспирните летни забави .

детски рокли 1 Разнообразие от
детски рокли

Играйте с „Точици“

В случай че се отбиете в един от магазините на фирмата в на територията на България и си купите една от новите ни детски рокли, момиченцето ви има възможността да играе на специален флипер , който стои в магазина. При набавяне на определен брой точки, взимате допълнителни страхотни подаръци. Както знаете за фирмата коментарите на малките ин клиенти са ценни . Имате свободата да напишете родителски или детски обратен отговор за вече закупена дреха в страницата на „Точици“ в социалната мрежа .

Загриженост към качеството

Създадени изцяло в нашата родина , с най-добрите истински материи и фриволни шарки и уникални орнаменти , детски рокли на „Точици“ са като част от приказна история . Ако пожелаете да разнообразите моделите с повече аксесоари , бихте могли да разгледате разновидностите на шапки, очила, чантички и красоти за коса, които са пълен унисон с пролетната колекция . Можете да разгледате и последните пролетни колекции дрехи и аксесоари за младите господа.

детски рокли 2 Разнообразие от
детски рокли
детски рокли 3 Разнообразие от
детски рокли
детски рокли 4 Разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Разнообразие от
детски рокли

Пролетни емоции в актуалните за сезона за детски рокли
Детския свят на „Точици“
Детски рокли за бебета
Играйте с „Точици“
Загриженост към качеството