Пролетни емоции в актуалните за сезона за детски рокли

С нетърпение ще ви запознаем с най-новата колекция детски рокли на „Точици“ , включваща в себе си меки и удобни разновидности подобаващи за неспиращи приключения , както и за изискани поводи . Изяществото на акцентите ще ви въвлече в фантастичен свят от приказка и да се влюбите в пролетните детски рокли.

Детския свят на „Точици“

„Точици“ е производител модни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което един малчоган изпитва необходимост . Вече повече от десет години не спират да печелят с класни и стилни разновидности на ниски цени. Както всеки нов сезон и тази година новите тенденции са сътворени от детски рокли за девойките и официални модели за младите момци .

Детски рокли за бебета

От векове назад и до ден днешен роклята се приема за образец за женственост и шикозност . От най-крехка възраст по този начин ни карат да усещаме себе си красивите рокли . Роклите за бебета до 2-годишна възраст , са смесица живи цветове с доброкачествени материали , даващи гаранция безгрижните игри. Добър избор са видовете детски рокли с анимационни филмови звезди. Тази с Елза, съвсем както героинята , е широкоизвестна сред детските желания. Без съмнение, имаме предложение и за почитателите на другата рисувана приятелка – Ана. Видът рокля на Ана е от памучна материя и с украшения с къдри около яката. За неповторима ефирност, е възможно съчетаване с бежаво болеро . Друго предложение за сектора до 2 години са неоновите детски рокли с цветя без ръкави . Безгрижно раздвижени и с закопчаване от лицевата част, тези разновидности са идеални за неспирните летни забави .

детски рокли 1 Разнообразие от
детски рокли

Играйте с „Точици“

В случай че се отбиете в един от магазините на фирмата в на територията на България и си купите една от новите ни детски рокли, момиченцето ви има възможността да играе на специален флипер , който стои в магазина. При набавяне на определен брой точки, взимате допълнителни страхотни подаръци. Както знаете за фирмата коментарите на малките ин клиенти са ценни . Имате свободата да напишете родителски или детски обратен отговор за вече закупена дреха в страницата на „Точици“ в социалната мрежа .

Загриженост към качеството

Създадени изцяло в нашата родина , с най-добрите истински материи и фриволни шарки и уникални орнаменти , детски рокли на „Точици“ са като част от приказна история . Ако пожелаете да разнообразите моделите с повече аксесоари , бихте могли да разгледате разновидностите на шапки, очила, чантички и красоти за коса, които са пълен унисон с пролетната колекция . Можете да разгледате и последните пролетни колекции дрехи и аксесоари за младите господа.

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 2 Разнообразие от 
детски рокли
детски рокли 3 Разнообразие от 
детски рокли
детски рокли 4 Разнообразие от 
детски рокли
детски рокли 5 Разнообразие от 
детски рокли
детски рокли 6 Разнообразие от 
детски рокли
детски рокли 7 Разнообразие от 
детски рокли

Пролетни емоции в актуалните за сезона за детски рокли
Детския свят на „Точици“
Детски рокли за бебета
Играйте с „Точици“
Загриженост към качеството