летни гуми

летни гуми

Летни гуми от – Autobox

Без съмнение е, че летните гуми са една от най-главните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира в пътната лента – летните гуми се радват на безгранично разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените особености. Наблюденията обозначават, вече много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летни гуми SYRON

Безпредметно е да се чудите или смущавате за това какъв вид летни гуми да вземете, понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON състоят се от немалко предимства превъзходства на съответните условия пред другите съперници. Очебийно е, че нерядко на шосето има предпоставки да се появят индидентни и неподходящи обстоятелства.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират образцово сцепление и подвижност и осигуряват по-ускорено пресичане по пробната отсечка. Тези летни гуми съставени са от смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и навлажнено; по-мащабни външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които намаляват спирачния път, преди всичко при значителна скорост; жилава жилка на коланите, които гарантират по-добра обратна връзка с шосето и внимателно возене. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист, когато става дума за сцепление и прецизност на шофирането – това ги поставя в позиция на съвършен избор за моменти, в които се иска върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на производителя да създава вълнуващо впечатление от движението. Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три важни надлъжни улеи върху предпазителя, които оптимизират отводнението и шофирането по незасъхнала настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което понижава звука и понижава съпротивлението при търкаляне. Допълнително, дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така усъвършенства сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират стабилитета при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Възловите приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, оскъдното консумиране на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и неизсъхнали шосета. Летните гуми подсигуряват наложителната производителност при всички режими на използване.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Syron – главни преимущества

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се понижава вероятността за появата на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с доста ниски равнища на звук, лукс при каране, сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-главното нещо, от което има нужда един водач. Независимо от това, SYRON са от онези компании, които включват в индивидуалните си модели съвременната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една оригинална протекция против нейното загряване. Ефектът от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по-продължителен пробег и значителна твърдост даже и при каране с огромна скорост.

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON съдържа три специални модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми SYRON – вторични достойнства

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още редица привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири обемни водни прорези, които обезпечават безопасността Ви при вече известния аквапланинг; наклонени, кръговидни раменни повърхности, които се влияят незабележимо от шосето и с които се прецизира придвижването и се намалява вероятността от някакво сериозно обезобразяване; иновативната сликова смес, която отпимизира шофирането на незасъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с помощта на който се осъществява отмерено разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно. Летните гуми на фирмата SYRON съдържат други особени и съществени характерни особености. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-доброкачествено сцепление в извънредни ситуации; технологията, която понижава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно товарене и рязко спиране – това са все неща, които купом с отбелязаните по-рано такива, правят предложителя на съответните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен, което от своя страна е причината да се конкурира успешно с най-авторитетните марки в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се употребяват доста по-фини материали, което свежда тежината на летните гуми до нищожното. Това дава възможност за по-сериозен пробег и по-намален харч на гориво.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват доста по-благоприятно изхабяване на предпазителя и по-малък спирачен път на сухи и незасъхнали пътни настилки, подпомагайки на водачите да контролират ситуацията и да се наслаждават на приключението. Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхност и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Допълнително , новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Гамата обхваща 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те включват обширни цеви за извеждане на водата и проводници по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този модел летни гуми притежава допълнително голям скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната конструкция, като гарантира запас от сигурност при драматични условия.

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на търговеца за България и ви предлагаме редица отбрани и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на AutoBOX! Освен предложенията ни за летни гуми прегледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми от – Autobox
Летни гуми SYRON
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Syron – главни преимущества
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми SYRON – вторични достойнства
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
В заключение