матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки дом

матраци Симеонов е една от най-известните и убедили с времето в качеството си марки в индустрията за спални у нас. В в каталог ? фигурират най-различни подборки и комбинации матраци – от с една страна, с две страни матраци и предназначени за деца до категории матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от фирмата Симеонов предоставят на купувачите качество от най-висок клас, както и най-високо ниво на комфорт и почивка по време на спане. В допълнение, постоянните подобрения на технологиите за производство, продуктовата гама и идейните хрумвания дават гаранция, че матраците Симеонов напълно покриват модерните правила и принципи за за отлично и пълноценно спане. в текста по-долу ще обсъдим категоричните ползи от избирането на матраци Симеонов за вашия дом.

Различни типове продукти

Продуктовата гама на фирма Матраци Симеонов е забележително внушащава и отговаря на условията и претенциите на съществен обхват от купувачи. Още отначало, в каталожната ни подредба могат да се открият множество типове матраци – с едно лице и двустранни, детски и топ матраци, и дори такива, наричани френски, предназначени за мебелиране на вили. Като добавка, са отделени няколко комплекти матраци според специфичните за изработката им съставни части и техники. Измежду най-ярките поредици са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия абзац от материала ще изследваме в специфики всички сетове матраци от марката Симеонов и техните основни характерности.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Още модели от този тип

„Алое Вера“ серията е развита с мислене за почивката на тялото на човека по време на спане. Матраците от тази категория съдържат плат, обогатен с извлечено „Алое Вера“. Тази тъкан съдейства за завишаване състоянието на мекота и нежност когато човешкото тяло се докосне. Матраците Симеонов, представляващи моделите „Алое Вера“, безспорно ще ви съдействат да се избавите складираните цял ден проблеми и раздразнителност, и да зарадвате на приятен и пълноценен сън.

При серията с наименование „Бамбук“ бамбуковите нишки са естествен материал, който се превръща е естествен защитник лошите миризми и непрепоръчителните за никого микроби. Матраците Симеонов от серията, носеща името „Бамбук“, почти заличават опасността от поява на различни алергични състояния. В допълнение, поради позволяващата проветряване тяхна структура ще бъде избегнато и продължителна влажност. Именно така ще ви бъде предоставена благоприятна, безгрижна и уютна система за качествен спане и почивка.

Кръстената от нас серия „Ванилия“ пък предлага на всички най-високо естество на удобството от тези/ комфортни и приятни матраци със специален плат, който поставя по-високо равнището на меко и нежно усещане при допир с човешкото тяло. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им направа носи силата им, а изборът на бяло ще пасне точно в стаята, в която се намира вашето легло.

В сходство с предната серия, и в раздела, носещ името „Какао“ са използвани висококачествени във времето продукти за спане, предлагащи максимално ниво на спокойствие по време на спане. Цветът на матраците в секция „Какао“ е изцяло бял , но са вкарани и изящни кафеви шарки, правейки покритието му по-шарена и привличаща погледите.

Серията, която сме кръстили „Climattress”, е сред най-пресните подборки матраци сред нашите продукти. Всички продукти за спане, влизащи в нея, са със специална субстанция с памет, снабдена с капсули Cool gel, които са за намаляване на телесната температура при нужда. Матраците от серията “Climattress” са създадени за летните месеци, когато високите температури обикновено са повод за проблеми в съня на всички нас. Да не забравяме и друго, тяхната отворена система предлага свободна въздушна динамика, а това е допълнително качество за всеки, който иска да се разхлажда. С матраците от “Climattress” серията ни ще добиете чувството, че най-после сте на море и се наслаждавате на морския бриз, който пленява.

Колекцията „Lux” притежава/ обхваща и такива с едно лице и двустранни матраци. Две са възможностите когато говорим за приложените материали за направата на въпросните матраци – дунапрен и едновременно пяна със специална мемори субстанция и дунапрен. Матраците от раздел „Lux” по-скоро не са меки дават издържлива база докато спим. Събирането на дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото носи комфорт комбинирано с такава здрава и стабилна основаТова е и причината матраците с такова съчетание от избрани съставни части често са избирани за хора, страдащи от дискомфорт в гръбнака.

Приключваме със – раздела, на който дадохме името „Ladybird”. От предложените тук продукти ще останат доволни клиенти които имат проблеми с гърба. Има както едностранни, така и с две лица матраци. Отличителното за споменатите матраци всъщност е, че са съставени от максимално здрав основен слой. Върху него е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанVitafoam материал полиеретанспециален слой Vitafoam който прави масаж на на тялото ни. Придобивайки матрак от серията „Ladybird”, вие получавате обещание заличаване на всички симптоми и болки, които са виновници за смущения в спането, и и започване на процес хубава и качествена почивка докато спите.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Топ матраци

Матракът, който се поставя отгоре е идеален, в случаите, в които трябва да превъзмогнете с убиващ матрак или старо легло, което е неудобно. Както разбирате, това не е единственото негово предимство. Горният матрак е способен и да се използва за различни гостувания, за всякакви пътувания в планини и на морето. Всички модели от този вид са напълно напаснати с всяка ваша нужда ще ви гарантират неподражаемо удобство докато сънувате.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Детски матраци

Всички ние от Матраци Симеонов обръщаме внимание и на точните изисквания на малчуганите. В тази категория има различни матраци, идеални за използване при деца. Детските и бебешки матраци Симеонов доставят здрава и пластична основа, допринасяща за очакваното оформяне на мускулите и костите. В допълнение, те гарантират на малчуганите максимум качество на практичност за здрав, удобен и висококачествен сън.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Нееднолицеви матраци

Двулицевите матраци пък са подходящи за всички останали кревати. Или казано с други думи, нашите предложения представляват иновативни кревати, които са с вградена подматрачна рамка. Преобладаващата част от нееднолицевите матраци , дело на фирма Симеонов, осигуряват на клиента и допълнително преимущество, което засилва състоянието на удобство докато спите. Или с други думи две различни страни за спане – предназначена за зимата и по-скоро лятна, които могат да се сменят съобразено с периода от годината или пък индивидуалните потребности и вкусове на конкретния купувач.

Ниски цени и специални разпродажби

Матраците от марката Симеонов са налице на пазара на извънредно ниски цени за нормалния човек на българския пазар. Имаме и възможности за тези от вас, които търсят комфортното усещане и търсят със сигурност най-доброто качество за за решенията в спалнята си. Продуктите ни са с улесняване чрез за закупуване, съобразена с личните искания и възможности на клиента. В допълнение, редовно на нашия сайт със сигурност можете да/ имате шанс да разгледате едни от най-качествените матраци от портфолиото на марката на Симеонов на специални цени. Следете точно такива промоции и намаления на страницата „Специални оферти“.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Хотелски матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов създава и и отговарящи на хотелските нужди, които са удобни изцяло за хотелско оборудване. Въпросните продукти са несъмнено подхождащо решение за оборуване в най-разнообразни хотели, хостели. Частта, която се явява основа е изградена от дървен материал от иглолистно дърво, даващ на продукта максимална здравина. Именно тази е основата, върху която е нужно да бъде сложен както матрак с едно лице, така и матрак с две страни.

Матраци Симеонов – основни отдели с продукти

Както споменахме, фирма Матраци Симеонов осигурява извънредно богато разнообразие от модели и групи матраци. Освен познатите, нашият екип сме разработили и специални поредици матраци, създавани за изискванията и приумиците на конкретни групи потребители. Ето какви категории матраци ви очакват в нашия каталог:

Направени с дунапрен матраци

Фирмата Симеонов също има редица модели дунапренови и Vitafoam матраци. Какви точно са техните плюсове и превъзходства за човека? В началото Vitafoam пенополиуретан практически е вещество, който потъва под влияние тежестта на човешкото тяло/ който потъва от тежестта на човека, но след определен момент възстановява своето първоначално състояние. Това вещество е проводник на страхотно релаксиране на потребителя докато спи. Също така, съдържащите дунапрен матраци носят и други предимства, които със сигурност са непопулярни за по-масовата от клиентите. Например мекият дунапрен гарантира силни анатомични функции, а този, който е по-твърд, – засилени ортопедични свойства. Съдържащите дунапрен матраци , изработени от фирма Симеонов, са направени материали, отличаващи се със здравина и качество, благодарение на което убеждават, че са способни да съхранят своето отправно разположение и плюсове за повече години.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Неконвенционални размери

Едно от неопровержимите превъзходства на матраците от фирма Симеонов е това, че се създават и в разнообразни размери при заявяване на искане или заявка от даден клиент. Това е начинът да се задоволяват личните изисквания за широкост, размери за височина и каквито и да е размери на матрака. Това е много важно за реализиране на най-пълноценните изгодности от страна на потребителя по отношение на улеснение, комфорт и пълноценен сън.

Допълнения за матраци

За финал, сред артикулите на фирма Матраци Симеонов ще се натъкнете на много допълнения за матрака, който сте избрали. От основи и защитни артикули матраци до възглавници, допълващи усещанията за изключително качествено време в състояние на сън. Продуктовата ни гама ще ви даде максимален релакс и почивка.

Изберете матраците от компанията Симоенов и си припомнете реалната релаксация по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки дом
Различни типове продукти
Още модели от този тип
Топ матраци
Детски матраци
Нееднолицеви матраци
Ниски цени и специални разпродажби
Хотелски матраци
Матраци Симеонов – основни отдели с продукти
Направени с дунапрен матраци
Неконвенционални размери
Допълнения за матраци