протеини

Значение и състав на протеините?

Протеините са природно ценни макромолекули, които са консистенция от аминокиселини. Те играят важна роля в обичайното развитие и дейност на човешкия организъм. В действителност протеините изпълняват действие на един от структурните структурни части на които и да е живи клетки. Службите , които изпълняват в тялото, са основни и съвсем разнообразни . Изхождайки от типично полагащи такива, свързани с граденето на клетките, и довеждащи до даването на инстинктивни реакции на организма и предаването на въздух до тъканите. Организмите ни имат възможност да обобщят част от аминокиселините, имащи роля в основаването на протеините, но още подобни е нужно да взимаме от външни източници. Те биха могли да бъдат продуктите , обогатени с протеини, или видовете протеинови хранителни добавки, които се предлагат на пазара .

В каква норма са ни потребни протеините?

Това е един неизменно съществено важен проблем за протеините, на който ще ви отговорим . В действителност обичайните дневни количества протеини са различни за неспортуващите хора и за тези, които рутинно спортуват в залата . Средно за обичаен дневен прием се има предвид 0,8 грама протеин на килограм телесно тегло . Тези дози протеин логично са ужасно малко за мъже и жени , извършващи активни тренировки . Необходимо е набавянето на по-мощни мяри протеини, за да бъдат избегнати катаболните процеси във връзка със загуба на мускулна маса, настъпващи след свършването на физическите изразходвания . Много добре разбирате , че редуцирането на килограми е конкретно обвързано с намаляването на общия калориен прием. Тази процедура не трябва да се осъществява в минус на протеините. Точно обратното , приемът на на протеини е добре да остане на тези нива , а в конкретни моменти дори да се повиши . В добавка на това, че оказва защита от катаболизъм, периодичният прием на протеини има термогенно действие , подкрепя по-активното храносмилане и усвояване на здравословните елементи и действа върху апетита. Следователно ако сте човек, който се подлага на активни активности и потене във фитнеса, вземете под внимание количеството протеини с физическото натоварване, което изразходвате постоянно .

протеини 1 Най-добрите
протеини

В кои съставки се съдържат големи степени протеини?

За да извличаме нужната ни ежедневна доза протеини, е е от полза да осъзнаваме кои съставки са на базата на тази група вещества . Страхотно е, че тези храни са много разнообразни . В този контекст , за да осигурите на тялото си протеини, не е наложително да започвате някакви много ограничени режими. Необходимо е просто да поддържате сравнително балансирано хранене, което ще ви даде потребните полезни вещества . Нека да видим кои храни е хубаво да съставя такова балансирано хранене:

– телешко месо – освен това че е добро на вкус , телешкото месо доставя на човека значителни количества протеини. Консумирайки една сочна телешка пържола в интерес на истината сте способни да си осигурите приблизително 22 грама от тях.

– риба – рибата е друг доверен източник на съществени вещества в организма . На чело по наличие на протеини е рибата-тон, последвана от аншоата и сьомгата.

– яйца – яйцата са много добър вариант за закуска. Освен протеини, в тях има и значително количество витамини А, D и Е, както и омега-3 мастни киселини. Яйцата биха заситили глада и в същото време ще ви предоставят потребната сила за деня.

– боб и леща – бобът е между най-силните растителни източници на протеини, независимо дали ще го приготвяте в ястие или приготвен като салата. Основно количество на този тип частици има и в лещата, като прибавка чрез нея можете да се снабдите и с и желязо, магнезий и калий.

– ядки – честото яден на ядки е перфектен начин за наличие на протеини. Най-полезни сред тях в тази връзка са фъстъците и бадемите, които реално подтискат усещането за глад .

протеини 2 Най-добрите
протеини

Протеинови хранителни добавки

Хранителните добавки са страхотно добър способ за консумиране на наложителните нива протеин на организма . Те са особено утвърждаващи за ежедневно трениращите хора , понеже изпращат на системата потребната сила , за да издържи на интензивното спортуване . Ето съществените групи протеини, които можем да приемаме под формата на хранителни добавки:

– суроватъчен протеин – може би най-желан измежду спортистите поради лесното му разграждане и усвояване от организма . Фактически трудно бихме си набавили точното количество от него посредством храната , без да затормозим сериозно своя стомах.

– казеин – срещан още като млечен протеин. Той подхранва постоянното получаване на някои аминокиселини, осъществяващи главна функция в порастването и развитието на скелетната мускулатура.

– телешки протеин – също е изпълнен с силни нива на аминокиселини, определящи скелетната мускулатура. Набавянето му подпомага пълната енергичност и устойчивост на мускулите.

– яйчен протеин – голямото му качество е метода да бъде абсорбиран нацяло от човека . Той прави възможно бързото отделяне на градивни елементи за мускулите.

– растителен протеин – също доста полезен за мускулатурата от типовете с животински състав. Също така той държи занижени стойности на наситени мазнини, което е от огромна полза не просто за собственото ни тегло , но и за благополучието на сърцето.

протеини 3 Най-добрите
протеини

Протеините на Ready for life – ниво и ефикасност на адекватни стойности

В продуктите на Ready for life можете да закупите серия протеини и протеинови продукти, част от предложенията на световни и разпространени компании за хранителни добавки. Те не просто ще ви помогнат за стегнато оформено тяло, но и ще ви помогнат да се поддържате много добро здраве . Също така , при нас можете да потърсите тези много добри протеини на наистина прилични ценови категории. Погледнете най-препопъчителните разновидности от вида „Протеини“, специално селектирани :

1. Blade Sport Protein Concentrate – встъпваме с този висококачествен прахообразен продукт. Протеинът е съставен от 87% суроватъчен протеин и е идеален за редовно спортуващите . Всяка порция на Blade Sport Protein Concentrate доставя на организма ви 21 грама протеин. Плюс това , хранителната добавка изпълнена с огромно количество л-глутамин и аминокиселини с разклонена верига. Вероятно сте наясно , тази разновидност аминокиселини, съчетани под груповото прозвище BCAA, са значително от полза за всеки ежедневно деен човек . По какъв начин да използвате протеиновия продукт? 1 запълнена мерителна лъжичка се разтваря в 200-250 мл вода или мляко. Това количество нормално се приготвя преди и след тренировка , но за още повече ефективност можете да добавите и още едно приемане след събуждане .

2. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer – идеално природен гейнър, функциониращ за дълготрайно заздравяване на мускулната маса . WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer се състои от няколко групи протеин с максимален биологичен потенциал , постигайки огромен анаболен ефект. Освен това , заради на въглехидратите, част от , протеинът е и чудесен източник на сила за човешкия организъм . Всяко количество от WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer е съставена от 56 грама протеин и около 230 грама въглехидрати, което го превръща в един от най-ефективните гейнъри разпространяващи се . Препоръчително е да се изпива ½ лъжица сутрин ½ мярка след упражнения.

3. Prozis Sport 100% Real Whey Protein – изграден от първо качествен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчно съдържание . С изпълнен аминокиселинен профил и богат на BCAA, този раздел протеини ще ви помогне за покачването на мускулната си маса, последователно и да съхраните създадените мускули и след това . Prozis Sport 100% Real Whey Protein е тестван от редица отделни лаборатории и притежава редица документи за качество. Допълнително се разпространява в чудесни вкусове, например Шоколад и Бисквитки с крем. Насочваме ви да се изпива 1 доза 25 грама сутрин на гладно и 1 лъжица след спорт . За забързани отражения, бихте могли да прибавите и допълнителна доза от протеиновия продукт преди движение или по-късно нощта.

4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – класен протеинов продукт, произведен от популярната в световен мащаб мрежа за спортни хранителни продукти Myprotein. Набавя на тялото по 82 грама протеин на всеки 100 грама сух материал . Myprotein Impact Whey Protein Flavoured държи слабо ниво на мазнини и лактоза, но пък е богат на калции и неповторими аминокиселини. Идеален избор както за професионални спортисти , така и за онези, които просто имат желание да придържат здравословен начин на живот . 25 грама от праха се полага в 150-250 мл вода или мляко. Тази доза стандартно се изпива до трийсет минути след тренировка , но ако имате нужда , можете да я осигурявате и във всеки друг момент .

5. Myprotein Vegan Blend Flavoured – друга разновидност под името Myprotein, което пък е пригодено за вегетарианците и веганите. Myprotein Vegan Blend Flavoured е съчетан от грахов протеинов изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Подава на човешкото тяло над 22 грама протеин на прием , както и цялостния списък от есенциални аминокиселини. Продуктът има изключително въздействие върху граденето на мускулната маса и дейностите на абсорбиране на важните хранителни елементи от тялото . Една мерителна лъжичка от Myprotein Vegan Blend Flavoured се разтваря в 150-250 мл вода или сок, като е хубаво да бъдат изпивани 2 или 3 такива течности на ден .

6. Battery Nutrition Whey Gold Isolate – съставен едновременно за рутинно трениращи , също и за такива които желаят да повдигнат дневния си прием на протеини. Battery Nutrition Whey Gold Isolate съдържа единствено и само висококласни протеин изолат и хидролизат от стабилни източници. Всяка порция от 25 грама доставя на човешкото тяло 21 грама чист протеин. Дозата подсилва растежа на изчистената мускулна маса и работата на анаболните процеси в организма . Добре е дневно да се взимат по 2 дози – 1 след събуждане и 1 след трениране .

7. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard – протеинова пудра, изпълнена с най-качествени протеини от пет групи източника – суроватка, мляко, пшеница, соя и яйца. Богата на всички аминокиселини, потребни за скоростното и ефикасно изграждане на активна мускулна маса. Също и , протеиновият продукт има видове в прекрасни вкусове ванилия, шоколад и ягода и се разтваря веднага във вода. Също като предходното ни предложение , се изпиват по 2 порции дневно – 1 сутрин и 1 след тренировка .

8. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured – завършваме с още една протеинова разновидност от английската марка за фитнес добавки Myprotein. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured съдържа хидролизиран телешки протеин, извлечен от говеждо месо. Той помага за бързото и значимо покачване на мускулна маса, така и по-ефективното възстановяване на тялото след силови тренировки . Няма лактоза, а количествата на захар и мазнини вътре са реално ниски . Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured осигурява на човешкия организъм 22 грама телешки протеин и разширен спектър от есенциални и неесенциални аминокиселини. Препоръчително е да се употребява по 1 доза сутрин и 1 доза след спорт . За получаване на най-добри влияния, можете да добавите и допълнителна доза от протеиновия продукт сред захранванията.

Вижте предложенията на Ready for life и си изберете най-подходящите протеинови продукти на изключително реални стойности, като не забравяте и нашите други продукти:
Л карнитин
протеини
суроватъчен протеин
хранителни добавки
myprotein
аминокиселини
креатин
трибулус
фет бърнър
bcaa

протеини 4 Най-добрите
протеини
протеини 5 Най-добрите
протеини
протеини 6 Най-добрите
протеини
протеини 7 Най-добрите
протеини
протеини 8 Най-добрите
протеини

Значение и състав на протеините?
В каква норма са ни потребни протеините?
В кои съставки се съдържат големи степени протеини?
Протеинови хранителни добавки
Протеините на Ready for life – ниво и ефикасност на адекватни стойности