Интересни факти , които трябва да знаете за летните гуми

Първостепенната значимост на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-главните съставляващи части на автомобила и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи в пътната лента – летните гуми притежават неизмеримо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните отличителни белези . Наблюденията обозначават , вече много купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят модерен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават доста по-благоприятно износване на предпазителя и по-скъсен спирачен път на сухи и влажни пътни ленти , спомагайки на водачите да държат под контрол ситуацията и да се любуват на приключението . Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Освен това , новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление по време на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Вида включва 41 типа от 17 до 20 инча.

Огромно разнообразие от летни гуми 1
Огромно разнообразие от летни гуми

Летни гуми SYRON – вторични привилегии

Немислимо е да не обърнем внимание и на наличието на още редица достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обширни водни проводници , които дават гаранция за спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; коси , околчести раменни повърхности, които се засягат незначително от пътното платно и с помощта на които се прецизира шофирането и се редуцира опасността от някакво голямо деформиране ; иновативната сликова смес, която отпимизира движението на навлажнена и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се осъществява равно разположение на напора при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно . Летните гуми на компанията SYRON притежават други оригинални и сериозни свойства . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-благоприятно сцепление в извънредни ситуации ; технологията , която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които наедно с изброените до този момент такива, правят продавача на въпросните летни гуми изключително съревнователен и първокачествен , което от своя страна е причината да си съперничи ефикасно с най-представителните фирми в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава почит и обстоятелството , че при изработката на летните гуми на SYRON се използват много по-фини материали, което свежда теглото на летните гуми до незабележимото. Това дава възможност за по-сериозен пробег и по-ограничен разход на гориво.

Изключително добри летни гуми 2
Изключително добри летни гуми

Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат големи улеи за отстраняване на водата и улеи по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този разновидността летни гуми съдържа допълнително висок скоростен индекс и увеличена трайност на вътрешната структура, като гарантира запас от спокойствие при опасни обстоятелства.

Летни гуми Syron – ключови достойнства

Съществено предимство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се смекчава вероятността за пораждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , понеже летните гуми на SYRON са с доста ограничени равнища на звук, удобство при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-главното нещо , от което има потребност един водач . При това, SYRON са от онези компании , които вместват в собствените си модели модерната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една оригинална защита против нейното нагорещяване. Последицата от това е, че летните гуми механически стават употребими за още по-продължителен пробег и значителна здравина даже и при управление с голяма скорост.

Изключително качествени летни гуми 3
Изключително качествени летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три възлови надлъжни цеви над предпазителя, които оптимизират отводнението и возенето по незасъхнала настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което смекчава звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Още , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така подобрява сцеплението при незасъхнала настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна усъвършенстват солидността при голяма скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Главните превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, малкото използване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и незасъхнали пътни ленти . Летните гуми обезпечават наложителната производителност при всички  режими на експлоатация .

Летни гуми SYRON – предложения

Предложенията за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Огромно разнообразие от летни гуми 4
Огромно разнообразие от летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са иновативните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват великолепно сцепление и подвижност и гарантират по-бързо пресичане по пробната отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и мокро ; по-широки външни рамена за по-качествено сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които скъсяват спирачния път, главно при голяма скорост; разтеглива жичка на коланите, които осигуряват по-качествена обратна връзка с улицата и внимателно каране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става дума за сцепление и точност на карането – това ги прави перфектен избор за ситуации , в които се иска върхово представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на марката да създава увлекателно усещане от движението . Гамата съдържа параметри от 17 инча до 21 инча.

Летни гуми на марката SYRON

Безсъдържателно е да се чудите или смущавате за това какъв вид летни гуми да предпочетете , тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате увереност и класа. Летните гуми на фирмата SYRON включват в себе си безкрай предимства привилегии на съответните условия пред другите съперници . Очевидно е, че периодически на улицата има възможност да се зародят внезапни и лоши обстоятелства .

Изберете нашите  летни гуми 5
Изберете нашите летни гуми

За да завършим темата

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата страна и ви предлагаме много първокачествени и достъпни възможности! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен идеите ни за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Информация за летни гуми 6
Информация за летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 7
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Голямо разнообразие летни гуми 8
Голямо разнообразие летни гуми
Разнообразие от летни гуми 9
Разнообразие от летни гуми

Първостепенната значимост на летните гуми
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – вторични привилегии
Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми Syron – ключови достойнства
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Летни гуми SYRON – предложения
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно създателя Dunlop
Летни гуми на марката SYRON
За да завършим темата