Какво трябва да научим относно различните типове автогуми съобразно нужните качества

Автогумите определено са измежду най-важните детайли за всеки автомобил. Вашите автогуми играят решаваща роля за реализирането на първостепенно удобство и комфорт по време на управлението на превозното средство , и гарантирането на защетеността, спрямо автогумите, както на управляващия , така и на останалите околни . Когато искате да изпълните тези идеи обаче, е необходимо да заложите на изпитано точните автогуми. В продължението на статията ще ви предоставим информация за съществените фактори, които е важно да бъдат разгледани под внимание при избирането им . В допълнение, ще ви изтъкнем няколко полезни указания относно следходните действия по поставяне, така че всичко да премине по със сигурност най-гладкия и установен начин за вас.

Ускорена доставка

– пристигането на поръчаните стоки от сайта ни в повечето случаи се получава веднага в рамките на идващият работен ден. А ако поръчаният тип гуми не съществува в склада ни и е наложително тогава да се внесе от Германия, интервалът е до 10 работни дни.

Заслужаващи си стойности

– в интернет страницата ще намерите автогуми на много ниски и удобни за купувача цени. Доверените ни лица всеки ден следят промените на родния пазар в този смисъл , за да гарантира задоволителна полза за сериозните наши клиенти .

Нашият каталог с  автогуми 1
Нашият каталог с автогуми

Летни автогуми

– подхождат идеално на атмосферните обстоятелства по време на жаркия пролетно – летен етап у нас . Детайлите, от които са изобретени те, предпазват от амортизация при високи скорости, или пък повреждане причинено от температурите. Монтирайки на автомобила си летни автогуми, можете да бъдете сигурни , че те ще се запазят в отлично състояние за значително дълъг времеви период .

Подходящи за всеки сезон автогуми Продавани с цел да се прескочи досадната и ангажираща за много шофьори на превозни средства замяна на автогумите по два пъти в годината . Въпреки че не успяват напълно да компенсират зимните или летните такива, те поемат голяма част от характеристиките на двата типа и осигуряват запазването на нужните нива на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми предоставят изрядното шофиране през зимата, а от друга – са издръжливи на обичайните летни горещини.

Насоки след извършването на монтажа на автогумите

след монтажа – след слагането на гумите , не преставайте често да следите състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на доловими изменения в налягането им, външни белези , усложнения и сходни евентуално нехубави моменти . Ако установите такива , задължително се заемете с проблема , за да се погрижите за безаварийно придвижване .

Информация за автогуми 2
Информация за автогуми

Как да закупите съответстващите ви автогуми?

Нужно е при подбора на автогуми да се вземат под внимание няколко доста важни условия и характеристики . Тези фактори ще ви са от помощ да узнаете кои са най-подходящите и пасващи автогуми за вашето возило. Те стартират от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до раздели като съответната цена и роля. По-нататък в текста ще узнаете това , което трябва разберете за споменатите фактори , поемащи съществена роля в процеса на подбиране .

# Значими критерии , да предвидим в покупката на автогуми

Размер – размерът със сигурност е една от основните характеристики, които е необходимо да се вземат предвид . За всяка една кола съществува препоръчителен размер автогуми, често написан в нейното ръководство . Не забравяйте да разгледайте това упътване и се съобразете с показаните в него размери . Избирането на неточен за вашето превозно средство размер автогуми би могло да донесе някои неприятни последици при шофиране , като например висока консумация на гориво , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от голямо значение в процеса на покупка на автогуми. С какво по-точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежината, която тази автогума е възможно да издържи . От своя гледна точка пък скоростният показател предоставя последната приемлива скорост за съответната автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният показатели информират ограниченията при функционирането на определените разновидности и модели автогуми, с които всеки един водач е задължен да внимава .

Предназначение – под „цел“ разбираме в какви пътни условия обикновено ще се прилагат определените автогуми. Непостоянната обстановка на платното се свързва и особени специфики и качества от гледна точка на автогумите. Автогумите, предназначени за придвижване в градска среда , е хубаво да обещават по-малки разходи на гориво и максимално малък спирачен път. Ако обичайно пътувате по магистрали или други главни пътища, съществени за закупуването на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, голямото сцепление с пътната настилка и идващият от него комфорт при шофиране .

Разноски – напълно допустимо колкото по-доброкачествени автогуми искате да монтирате на използваното от вас превозно средство, толкова по-висока цена ще се наложи да платите за тях. И все пак замислете се в детайли за какъв точно автомобил закупувате , по какви пътища планирате да го управлявате и какви характеристики на автогумите са от първостепенно значение за вас. По този начин ще можете да получите наистина точното и индивидуализирано съотношение между цена и качество при покупката на автогуми.

Вижте автогуми 3
Вижте автогуми

Различните условия изискват различни автогуми – функция и значимост

Всеки период от годината се характеризира със индивидуални особености отнасящи се до температурата и метеорологичните обстоятелства около нас. И качествата на автогумите е важно идеално да съответстват на определените природни условия. Съобразно заради тази необходимост на пазара се произвеждат зимни и летни автогуми. Всеки един вид е предназначен да отговори на съответното природно действие и пътна обстановка. Както знаете има и универсални автогуми, които до дадена степен съчетават характерните белези на зимните и летните гуми . Нека да разгледаме по какво точно се разграничават един от друг споменатите видове.

Голямо разнообразие автогуми 4
Голямо разнообразие автогуми

Предлагаме ви да прегледате офертите ни за автогуми

Прегледайте списъка на сайта ни и се спрете точните автогуми за въпросния автомобил ! Вижте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Нашият каталог с  автогуми 5
Нашият каталог с автогуми
Повече за  автогуми 6
Повече за автогуми
Най-добрите на пазара автогуми 7
Най-добрите на пазара автогуми
Намерете най-добрите оферти за автогуми 8
Намерете най-добрите оферти за автогуми
Вижте нашите автогуми 9
Вижте нашите автогуми

Ускорена доставка
Заслужаващи си стойности
Летни автогуми
Насоки след извършването на монтажа на автогумите
Как да закупите съответстващите ви автогуми?
Различните условия изискват различни автогуми – функция и значимост
Предлагаме ви да прегледате офертите ни за автогуми