Мезотерапията – идеална технология за вашето лице и тяло

Нормално практиките по мезотерапия биват две главни разновидности – за физиономията и за от раменете до краката. Е, мезотерапията за лице е подходяща към обогатяване и разкрасяване на лицевата част, давайки ѝ здравословен и хубав лик. Но, мезотерапията за тяло притежава и други важни плюсове, като активизиране изгарянето на мастните натрупвания. И в текста да видим най-важните знания, които да знаете за различните видове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросния вид мезотерапия е подходящ за лицето, областта на деколтето. Най-важното е да предостави на кожата нужните субстанции . Дали е потребна мезотерапията за вашето лице? Не забравяйте, че с остаряването по кожата се заформят най-различни белези на старост. Те да например разпускане на кожата, липса на нейната младост, различие на тона и, разбира се, поява на бръчки. Мезотерапията ще ви улесни да избегнете същите нежелани ефекти и да задържите здравословния и красив външен вид на вашето лице. Резултатите от използването на мезотерапията за вашия лик съдържат подължително получаване на по-млад вид на кожата, отърваване от фини бръчици и линии, едновременно с прочистване на ненужните торбички и тъмни петна около очите. Представяме ви чудо, оформящо лицевата кожа да сияе донякъде като свежо.

2. Мезотерапия за тяло – вече разбрахте, мезотерапията за вашите тела се различава от първия вид по своя смисъл и приложения. Процедурата е насочена по-скоро към изчезване на мазнините и постигане на съответната част от телата ни в мечтаните мерки. Този похват се извършва съсредоточавайки се над алфа – и бета – рецепторите на мазнините и техните клетки. Можем да ви опишем по най-простия възможен начин как точно работят тези рецептори. Може би знаете, че те служат за начална и крайна врата за мазнините. По принцип през алфа – рецепторите въпросните клетки получават мазнини за складиране, докато бета – рецепторите ги използват при случи, в които тялото ни има нужда от извънредно количество енергия . Именно в тези моменти идва ролята на мезотерапията като дейност. Вмъкнатите чрез мезотерапията полезни субстанции подтиква действието на бета – рецепторите за отърваване от на мазнините и също да намаляват обратния прием на мазнини в телата ни чрез алфа – рецепторите. Така се осъществяват немалко положителни за нас последици. Съобразно мястото на приложение на мезотерапията, вече споменатите приятни следствия е възможно да притежават прибиране и орелефяване на корема, областта на бедрата, задните част или мускулите на ръцете. Също така, чрез мезотерапията ще се гарантира махане на целулита и намаляване на нашите мерки. Вече знаете, че, ако мечтаете за приятно и здраво тяло, мезотерапията ще ви помогне за достигане на поставените цели.

Често срещани въпроси за мезотерапията

Решили сме, че приключваме и с най-редовно питани въпроси за мезотерапията, които най-често чуваме от всички клиенти. Въпросите са свързани със същностната част на самата манипулация по мезотерапия, страничните неприятности и рискованостите за осъществяването ѝ , заедно със особеностите на използваните в нея вещества. Информирайте се в сега цялата информация, която искате да получите за мезотерапията.

Типове мезотерапия 1
Типове мезотерапия

Съдържа ли се опасност от поява на странични неприятности от мезотерапията?

Мезотерапията не позволява риск от възникване на големи неприятни ефекти за никого. По принцип сесията по мезотерапия се случва с много малка игла, отхвърляща опасността за забелязващи се и дълготрайни рани на човешката кожа. То е ясно, има случаи, в които е възможно да изникнат леки червенини, сини точки или засилено усещане на обработената кожна област. Все пак става въпрос за напълно кратки реакции, които цялостно преминават едва за няколко дни. За реакция на непоносимост изобщо/ в никакъв случай не става дума, понеже в мезотерапията се ползват хиалурон, витамини и други подхранващи вещества, които са напълно безопасни за всички хора и се абсорбират от него много добре.

Съвети за мезотерапия 2
Съвети за мезотерапия

Какви са плюсовете на мезотерапията?

След като разгледахме голяма част от ползите на мезотерапията, е мигът да групираме и нейните главни плюсове за клиентите. Въпростните стартират от по-скоро лесната за слагане и без болка процедура на поставяне на мезотерапията, и достигат до перфектните резултати върху кожата и цялосното излъчване на човека, гарантирани от нея. Вижте набързо каква е причината мезотерапията реално е най-доброто решение за всички:

1. Мезотерапия: безболезнена процедура – онова, което представлява мезотерапията, е вливане витамини и ценни субстанции в зони с проблеми от нашето тяло и лице. Въпросната техника е елементарна за изпълнение и едновременно напълно лека за хората. Това е и причината не е нужно да се тревожите за появяване на сериозна болезненост или някакви противни усещания едновременно с мезотерапията. Единственото нещо, което може да почувствате, е леко убождане или прекалена топлина във въпросната област.

2. Мезотерапия: никакъв риск за организма – поредното много нужно предимство на мезотерапията, което трябва да знаете. Мезотерапията не се свързва с нула сериозни странични ефекти или опасни моменти. Хиалуроновата киселина, витамините и общо взето полезните за организма подхранващи вещества, използвани в мезотерапията, са безвредни за нашето здраве и се абсорбират перфектно от него. В този смисъл е малка вероятността от поява на реакция на непоносимост и идентични неискани резултати.

3. Мезотерапия: потребност – е, да, полезността е най-необходимият плюс за всяка процедура в козметиката. Бъдете убедени, че мезотерапията ще ви донесе удовлетворение. Процедурата по мезотерапия се счита за благоприятно средство за борба с какви ли не кожни неприятности – тръгвайки от нейното стареене и намаляване на здравина, и свършим с акенична кожа, поява на петна и пигменти. Освен това, мезотерапията е най-доброто решение за премахване на мазните участъците и обновяване на формата и силата на определени зони от телата ни. Независимо дали се говори за кожата на лицето или пък на други части от тялото, мезотерапията е най-добрата гаранция за първокачествени и смислени успехи.

4. Мезотерапия: още ползи – както обяснихме в глава „Мезотерапия – основни качества и приложения“, мезотерапията може да бъде в помощ на тялото на човек в много аспекти. Затпванасочвайки се към мезотерапия за изличаване на зачервяване и оцветявания, вие ще получите и най-различни търсени последствия. От една страна, мезотерапията сътрудничи за по-добрата циркулация и приток на кръв към работената област. От друга, е напълно възможно мезотерапията да помогне за облекчаването на различни болежки и мускулни проблеми в това място. Предпочитайки мезотерапията, вие се насочвате към доближаването до солидно, трансформирано и изящно тяло.

5. Мезотерапия: дълготрайни резултати – обикновено отзвуците от мезотерапията са видими най-рано седем-осем дни след първата интервенция. В зависимост от проблема, който се третира, се изискват до две техники по мезотерапия годишно. Всяка една манипулация по мезотерапия действа най-добре с терапии за подсилване през тримесечие. Мезотерапията гарантира значително дълготрайни следствия по отношение на здравето на вашата кожа. За тази цел обаче и вие ще трябва да положите известни усилия. Трайните следствия от мезотерапията зависят от спазване на подходящи диети и водене на здравословен начин на живот от всеки клиент. Това е и причината ще ви посъветваме да бъдете особено стриктни към здравето ви, за да насладите наистина максимална ефективност от мезотерапията като манипулация.

Полезни съвети за мезотерапия 3
Полезни съвети за мезотерапия

Откъде идва мезотерапията

Преди да се запознаем с по-подробно за всички плюсове и свойства на мезотерапията, ще ви срещнем бързо с началото на нейното появяване и разширяване. Като дейност мезотерапията е измислена и употребена най-рано през 1952 година от Мишел Пистор, известен в този период лекар от Франция. Вярно е, че изнамирането на мезотерапията се осъществява по съвсем случаен начин. При френския лекар пристига пациент с астма , който се нуждае от спешна лекарска интервенция. Уви, тогава френският лекар няма на разположение трябващите му инструменти. Поради тази причина лекарят решава да прави импровизации, за да си даде малко време за мислене. Той намира стара почупена спринцовка с игла, дълга 4 мм и поставя съответния медикамент. Шокът за него е голям, като човекът не само става по-добре, но и настъпва край на пристъпа. Тогава френският лекар говори за нововъведението си на колегата си Карно. Лекарите организират много проучвания, в резултат на които се ражда новаторски терапевтични игли с дебелина 4 мм , които започват да се използват в дейността мезотерапия.

Нужно е да минат повече от три десетилетия, преди мезотерапията публично да получи признание за практика на медицината. Събитието се случва през 1987 г. чрез Френската Медицинска Академия. Първо мезотерапията се използва най-вече при успокояване на спортни наранявания или ревматоидни състояния. Впоследствие практиката започва да се прилага и в естетичната медицина под формата на способ за подобряване вида на човешката кожа, бой с оплешивяването, премахване на целулита, редуциране на излишъци на мазнини в някои проблемни зони от вашето тяло и т.н. Смисълът на мезотерапията и изключителният напредък, които тази практика носи на клиентите, бързо разширяват известността ѝ. За малко време нейната популярност преминава държавни граници и стига до много европейски страни. И стигам до днес, когато вече мезотерапията е често избирана дейност за подновяване положението на кожата навсякъде по света. Потвърдените отлични резултати, липсите на всякаква болка и странични неприятности при тази технология, правят мезотерапията неделимо свързана с бъдещите промени на разкрасителната медицина.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 4
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

На колко процедури по мезотерапия трябва да се подложим?

Обикновено техниките по мезотерапия се извършват в групи от до три за лицето и 4-10 телесни . Разбира се, прецизното количество на същите техники се свързва до голяма степен от личните ви предпочитания и специфики. Времевият диапазон между отделните сесии по мезотерапия се изменя от 7 до 21 дни. След свършване на един сеанс по мезотерапия с предварително ясните на брой манипулации, нова процедура се назначава поне след шест месеца. Сериозно разгледайте с човека, когото сте избрали броя на манипулациите по мезотерапия и очакваните финални ефекти. После се разберете за график за тяхното правене, кореспондираща както на вашето ежедневие и предпочитания, така и на нуждите за качество на мезотерапията.

Съвети за мезотерапия 5
Съвети за мезотерапия

Вярно ли, че техниките по мезотерапия не са болезнени?

Това е вярно, процедурите по мезотерапия изобщо не болят на всички. За да се убедите в това , се замислете задълбочено какво реално се оказва мезотерапията. Миниатюрна инжекция, със съдействието на която в тялото се слагат ефективни и нутритивни вещества разрешаващи най-познатите непиятности с кожата ни – от застаряване и умора, до поява на акне, петна и петнист тен. Така че реално няма място за притеснение. Процедурата по мезотерапия категорично не се свързва с раждането на усещане за болка или неприятни емоции. Единственото, което можете да почувствате, се явява краткотрайно боцкане или парене в обработената област.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 6
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

Каква роля има хиалуроновото вещество в мезотерапията?

Както на няколко пъти казахме в целия текст, заедно с всички важни вещества и витамини, в мезотерапията се ползва и хиалурон. Тази киселина представлява много идеална опция не единствено за мезотерапията, а също и за най-различни терапии в разкрасителната индустрия. Налице са немалко причини за това. Първо, хиалуроновото вещество е изцяло естествена субстанция, образуваща се от всеки организъм в обичайни условия. На всичкото отгоре тя има типични качества по отношение поддържане на хидратирането на кожата, засилване на гъвкавостта ѝ и затрудняване на застаряването. Припомнете си най-важните особености на хиалуроновата киселина, които правят използването ѝ в мезотерапията така ефикасно за хората:

1. Не е опасна за клиентите – хиалуроновата киселинна субстанция се явява съставка, синтезираща се в телата ни. Това прави нейното инжектиране чрез мезотерапията категорично безобидно. Тя се асимилира особено леко от нашия организъм и не предизвиква каквито и да било тежки реакции от алергии или други странични реакции. А защо всъщност е добре за хората поставянето на хиалуронова киселинна субстанция със съдействието на мезотерапия или други козметични манипулации? Всъщност с остаряването процесът на образуване на хиалуронова киселина, за който вече знаете, силно намалява. По този начин влияе зле на изгледа, здравината и хидратирането на кожата. Придобиването на допълнителни количества хиалуроново вещество с помощта на мезотерапията помага за поддържане на младежките качества на кожата и премахване на различни несъвършенства на кожата.

2. Видими и полезни последствия – използването на хиалуроновата киселина в мезотерапията и различните козметични сеанси води до бързи и ефективни постижения за човека по отношение външността на кожата му. Въпросните навременни и реални резултати се гарантират при всякакъв вид употреби на хиалуроновата киселина в това отношение. Без значение дали говорим за пълно възстановяване на кожата, нейното по-добро овлажняване или пък махане на всякакви бръчици, киселината с хиалурон ще ви свърши отлична работа. Същите качества на киселината с хиалурон я превръщат в желана и експлоатирана в манипулациите по мезотерапия. Абсолютно сигурно е, че мезотерапията с хиалуронова киселина ще ви носи желаните следствия и ще обнови видимо цялостното излъчване на третираната кожа.

3. Постигане на положителните резултати – друго особено ценно качество на хиалуроновата киселинна субстанция, каращо я да бъде силно подходяща за мезотерапия и различни процедури на козметиката. Позитивното действие на хиалуроновото вещество по отношение на кожата ни се запазва за сравнително удължен период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След приключването на това време, без проблем може да се планира нова практика по мезотерапия или някаква друга процедура на козметиката със съдържание на хиалуронова киселинна субстанция, за да се пази качественият и сияен външен изглед на кожата.

4. Лесно и без болка поставяне – за финал, процесът по въвеждане на хиалуроновата киселинна субстанция в тялото е твърде бърз и в същото време без болезненост за клиента. Най-често той се случва за 15-ина минути. Макар и да се говори за мезотерапия, филъри за лице или всякакви сеанси с хиалуронова киселина, няма наличност на силна болка или нежелани усещания за човек. Както разбрахте, евентуално може да почувствате леко убождане или чувство на затопляне на въпросното място. Тези усещание , естествено, преминават бързо след приключване на манипулацията.

С помощта на Мезотерапия ЕООД можете да сте категорично сигурни за полезността и гранацията на реализираните сесии по мезотерапия. Професионалистите ни са придобили висока квалификация и богат опит в тази сфера, а използваните изделия за мезотерапията, са само и единствено на най-добро ниво. Елате в Мезотерапия ЕООД и ще добиете отлични последици спрямо сияния и запазен външен вид!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Информация за мезотерапия 7
Информация за мезотерапия
Предимства на мезотерапия 8
Предимства на мезотерапия
Предимства на мезотерапия 9
Предимства на мезотерапия

Често срещани въпроси за мезотерапията
Съдържа ли се опасност от поява на странични неприятности от мезотерапията?
Какви са плюсовете на мезотерапията?
Откъде идва мезотерапията
На колко процедури по мезотерапия трябва да се подложим?
Вярно ли, че техниките по мезотерапия не са болезнени?
Каква роля има хиалуроновото вещество в мезотерапията?