seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕДИ ВСИЧКИ В SERP

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни уебстраници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн продажбите им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на точното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успешно измести Apple от водещото място в класацията на най-доходоносните предприятия в света. И разбирате ли как? С помощта на Adwords! За 2017 година 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 идват от обявите в AdWords. Това са вашите разходи и капиталът на всички малки и големи дружества, които не само плащат на Google, но и си спечелват потребители от това.

Какво включва SEO оптимизацията?

Как уебстраниците се показват на първи позиции? Най-добрата новина е, че съществува доказан начин – SEO оптимизацията. Той е от полза за всяка уебстраница, ще заработи и за вашия уебсайт. Този метод е seo оптимизацията.

За да позиционира вашият сайт на чело, търсачката трябва да види в уебстраницата ключовите словосъчетания, по които посетителите ви издирват. Тези словосъчетания препоръчително трябва да са в текста, в URL-адреса, в тайтъла, в дескрипшъна и в наименованието на снимковите материали. Не само това Google има нужда да намери на сайта ви богато, релевантно и често добавяно съдържание, както и линкове към него от многобройни използвани страници. Уебстраницата ви се налага да бъде изграден с подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. В заключение наложително е да работите спрямо всички 252 фактора, написани от екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

За какво имате нужда от SEO оптимизация?

AdWords е най-приходният бизнес на света! Но все пак едва 15% от клиентите в Google са насочени към AdWords резултатите. Другите 85% от потребителите според Zero Limit Web са върху органичните страници.

Ако мислите: Страхотно, значи няма да си плащаме на Google – това не е правилно! Щом уебсайтът ви не се намира измежду водещите три – ще трябва да продължавате да разчитате на Adwords! Нещата се случват така, защото 84% от клиентите избират първите 3 уебстраници в Google, а едва 1% – върху линковете на листите след първата. Сега вече сте запознати къде имате възможността да прикриете труп – на втора страница в резултатите от търсенето! Вашата уебстраница някъде там ли се крие?

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какъв е резултатът от SEO оптимизацията?

Употребяваме съветите от 2006-та година и с тях сме позиционирали десетки страници на първи позиции в органичните, свободни резултати на Google.

С това компаниите са намалили голяма част от месечните разходи за AdWords, увеличили са сделките си в пъти и са си докарали много нови потребители! Оптимисти сме, че експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще успеят да го постигнат и за вашия уебстраница!

Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-подходящо е да доверите страницата си на колектива от експерти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако възложите на нас SEO оптимизацията на вашия уебсайт, за проекта ще работят: SEO специалист, създател на текстове, линкбилдър, онлайн маркетолог, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират проучване на пазара, ще анализират текстовете на сайта и състоянието на конкурентите ви, ще изготвят насоки за технически промени по 252 идеи за SEO оптимизация, ще начертаят линк билдинг план, и план за редовно споделяне на важно съдържание, ще работят по общо 24 основни документа, които оформят базата на вашата индивидуална SEO маркетинг стратегия за повишаване на продажбите и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще я осъществи.

Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?

За да разполагате с информация по какво точно се работи по сайта, всяка седмица ще получавате доклад за работата по вашия сайт, а всеки календарен месец – отчет за промените по ясни параметри за SEO оптимизацията: увеличение на трафика, промяна на класациите в Google, количество уникални посетители, време прекарано на сайта, количество написани и качени статии, брой активни външни линкове.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Понякога вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един сайт е на първо място в Google, там влизат много повече потенциални клиенти, макар и това да не генерира непременно и до по-голям обем продажби. Затова можете да разберете, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също има нужда от промяна – например да подобрите описанието на продуктите, сумите, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това звучи страхотно, но имате ли идея, че само докато гледахте този текст за SEO оптимизация, в Google са извършени над 25 милиона проверки и са индексирани над 21 000 нововъведени страници. Вашите конкуренти не спят! Недейте да спите и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашата уебстраница може да се класира на първи места в Google.

Всеки бизнес е несравним и същото се отнася за всеки сайт! Именно по тази причина и вашият уебсайт изисква неповторима SEO оптимизация и стратегия, изготвена според фирмата ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на номер 0884 725 333 за безплатни съвети за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за извеждането и на вашата страница на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕДИ ВСИЧКИ В SERP
Какво включва SEO оптимизацията?
За какво имате нужда от SEO оптимизация?
Какъв е резултатът от SEO оптимизацията?
Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?
Понякога вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация