Типове интериорни бои и техните специфики

В селекцията на интериорни бои и проектирането на цялостна концепция, на първо място е нужно добре да разучите предлагането и какви точно интериорни бои можете да намерите . Дали стените ви да бъдат блестящи с метални оттенъци , да изглеждат сатенено фини , провокативни ярки пастели или пък наподобяващи венецианска мазилка, всичко това е свързано с интериорните бои. Изградете си план какъв тип стени ви подхожда. Вътрешният стил е комбинация от въображението грижа за създаване на комфортни среди за живот. Точно както хората прогресират , израстват и променят така и стаите , които обитават изпитват наложителност винаги от нещо променящо , на една вълна с времето . Първата стъпка в реновирането на помещенията е спирането на нов тон интериорни бои за повърхностите . Това би бил не просто най-променящият метод , а и същността за сътворяване на свеж интериорен дизайн. Значително важно е да знаете , че освен невероятните производителни решения и професионалното реализиране на плана от значителна същност е и марката на боите . Capbg от пет години разпространява на българския пазар италиански асортимент от бои, с доказано име и качество. Боите и лаковете им им можете да намерите в повечето вериги ремонтни магазини на територията на България , а през изминалите две години търговските им обмени нарастват двойно . Компанията е способна да ни изложи широк асортимент за всеки тип постройка .

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои

Преди началото на нанасянето на избрания от нас продукт съветваме да направите грундиране. Така получавате върху стената една гладка база за работа като заличава грапавините . Гарантира равна поглъщаемост и по-удобно и пестеливо нанасяне на интериорна боя. Грундирането стопира водата да достига до в основата, точно поради този факт има от първостепенна важност за издръжливостта на стените. Съществено важно е освен визуална наслада , сградите ни да ни дават безопасна среда . Грунда се нанася по цялата ширина . Оставя се да изсъхне два – три часа. Готови сме да преминем към разнасянето на интериорни бои, когато основата е устойчива на драскане.

Изключително добри интериорни бои 1
Изключително добри интериорни бои

Декоративен ефект

Класика в жанра все още са декоративните асортименти на интериорни бои. С ефект на сияещ металик комбиниран с фин кварцов пясък става не просто във фон, а и в разкрасителен щрих на интериорния изглед на всеки дом. Характеризира се с висока здравина , поради пречупващите си частици. Смесения състав на багрилната консистенция я превръща в идеална за шлайфане и полиране. Перленият ефект допълва визията идеално съчетан с орнаменти от обзавеждането в златно и сребристо .

Типове интериорни бои 2
Типове интериорни бои

Колко пласта боя са ни нужни ?

Във всеки случай не може да бъде осъществено получаването на плътен цвят с еднократно намазване на боята. Много често е нужно второ или трето нанасяне за постигане на желания резултат . За по-тъмните тонове два пъти могат да бъдат предостатъчни, а за по-светлите три-четири. Ако проектът за интериора е лично ваш , вие сте точно тези които идеално усещат това колко трябва да бъдат пластовете боя .

Висок клас в концепциите

Нашето настроение и вълнения определят едновременно уникалността ни в живота, така и стила в интериорния дизайн . Нуждите на различните видове пространства се нуждаят разнообразни цветове бои . Във всекидневната преживяваме най-често време с най-ценните си хора . По-светлите интериорни бои са високо препоръчителни и използвани . Детската спалня често е с провокиращ интереса визуален дизайн. Силните и заинтригуващи багри привличат светлината , тоест ако харесвате слънцето тези цветови разновидности биха стояли безупречно във личната ви стая. Именно в стаите, където спим , минава най-същественото си време от денонощието. Поради това е добре тоналностите да създават компилация с особеностите на същността ни. Червените тоналности най-често се характеризират със страст , бодрост и динамика. Нестандартни за дом , харесвани в повечето случаи за обзавеждане на барове. Лилавото означава мистика , страст и суеверност. Страхотно съчетаеми интериорни бои за спални помещения, както и за спортни зали . Синият цвят олицетворява доверие, истина и непорочност. Зеленото се смята за символ на майката Земя, растеж и здраве. Поражда чувство за мечтателност и хармония . Удачна боя за ремонта на всекидневни , работни пространства , училища. Жълтите цветове създават атмосфера на веселие , надежда , нирвана, светли мисли . Точно прилягащи на всеки с приветливо излъчване в щурите ярки гами . По-тъмните бежово кафяви бои създават класа и висок стил в проекта на интериора.

Най-добрите интериорни бои 3
Най-добрите интериорни бои

Блестящ ефект Оточенто

Транспириращи интериорни бои, които съдържат смоли с метални съединения. Бояджийският материал е незапалим , безобиден за ползващите го и природната среда. Финалният резултата отива и на строг , и на авангарден стил . Консистенцията на Онточенто се боядисва направо с валяче или с навлажнена гъба.

Измиващи се бои

Друга сродна идея , лесна за откриване в Capbg са миещите материали . Идеална покривност и скоростно съхнене я правят достъпна за машинна или ръчна техника на боядисване. Придава приветливост и добавя завършек на концепцията. Материала пасва с всички възможни зидове и страхотна за комбинация с други продукти , което ще направи ситуацията раздвижена .

 интериорни бои 4
интериорни бои

Не пропускайте в Capbg

Не се замисляйте дали да погледнете стоките на фирмата за външни бои за плоскости, които ще завършат цялостната концепция за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Огромно разнообразие от интериорни бои 5
Огромно разнообразие от интериорни бои
Видове интериорни бои 6
Видове интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 7
Разнообразие от интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 8
Огромно разнообразие от интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 9
Вижте нашите интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 10
Вижте нашите интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 11
Изключително добри интериорни бои

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои
Декоративен ефект
Колко пласта боя са ни нужни ?
Висок клас в концепциите
Блестящ ефект Оточенто
Измиващи се бои
Не пропускайте в Capbg