Възобновяване на епидермиса и дермата ,използвайки микронидлинг терапия

Всецялото освежаване на здравината и сияйния вида на кожната обвивка сега е достъпно при отсъствие на хирургична намеса – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг процедурата представлява минимално инванзивен похват ,който цели премахване на несъвършенствата от областта на лицето , като намалява видимите фини вълни и дълбоки неравности, давайки тласък на възстановителните дейности в кожната тъкан и подбуждане на изграждане на колагенов белтък .

Що е то лечебен микронидлинг?

При действащата на високи честоти микронидлинг терапия лечебно технологично устройство с вградени фини , игли, покрити със злато осъществяват голям брой ситни отвори на кожната обвивка . В резултат на което се зараждат обновителните действия и се дават стимули на колагенообразуването . Благодарение на микроскопичните дупки кожният ни слой по-постижимо преработва необходимите й вещества , между които неразтворим полимер , витаминозни комплекси и съединения , които възстановяват естествения й изглед .

За каква по вид кожна тъкан е най-уместна микронидлинг практиката?

С помощта на микронидлинг третирането пълният облик на кожата се подобрява , посредством активизираното образуване на колаген . Обработката е подходяща за всички типове кожна тъкан , като това я превръща в удачен стратегически ход за пациенти , които желаят да отстранят несъвършенствата от кожата на лицето си и да се сдобият със свежо излъчване .

Изключително добър микронидлинг 1
Изключително добър микронидлинг

Бонусите от прилагането на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг процедура е нов способ за целокупно възвръщане на младежкия вид на кожата . Сред най-големите преимущества е , че е възможно да се използва не само за проблемите на лицето , но и за повлияване на козметични дефекти по другите части на тялото . Благодарение на микронидлинг интервенцията дерматологичната тъкан в повлияната зона придобива вид на плътна , хидратирана и свежа . Интервенцията бива мигновена , минимално дискомфортна и без възстановителен етап . Областта, която ще се повлиява се обезболява чрез локална упойка ,наподобяваща мека субстанция , която се нанася 20-30 мин. преди микронидлинг намесата и гарантира съществен уют .

Какво е в същността си ООД микронидлинг?

Изумителните следствия , които революционната микронидлинг методология – ООД постига , се получават посредством комбинираното влияние на устройството , обединяващ микронидлинг с радиочестотно излъчване и LED лампи. ООД елиминира трудно отстранимите гънки и криви по кожната повърхност , осезаемо я стяга и повдига , уплътнява порестите области ,като в същото време обезоръжава следите от гнойни мехурчета, образуващо се все още акне и някои от видовете пигментни петна . Микронидлингът представлява нехирургична освежаваща процедура , което значи , че при процедурата липсва намесата на скалпела и вървящите ръка за ръка с нея дискомфортни усещания .

Изберете микронидлинг 2
Изберете микронидлинг

Колко подлагания на терапията са нужни и след колко време се откроява постижението на микронидлинг?

Микронидлинг практиката разполага с/със славата на една от най-устойчивите във времето терапии на епидермиса и дермата . Нейното действие е възможно да се запази максимум година. Отзвуците от микронидлинга са видими с просто око още след края на почващата първа манипулация , като при това за възможно най-добри резултати предлагаме да се подложите на три или четири практики в зависимост от здравословното състояние на кожата ви . Радиовълнистата микронидлинг намеса с ООД може да се задейства без значение от периода от годината.

Времето, нужно за микронидлинг терапията се колебае в порядъка на 30-40 минути ,а след нея ще можете отново да се насочите безпроблемно към всекидневните си ангажименти.

На какво се дължи фактът, че микронидлинг терапията с ООД е безрискова ?

След третирането се забелязва поруменяване на обработваната област , обаче следата се заличава в интервал до няколко часа. Микронидлинг обработката обикновено не предизвиква други неприятни последици и постига разбираемо ценни влияния за основното възвръщане на виталността на кожната тъкан . От важно значение за нискорисковата микронидлинг намеса е класът на прилаганите за целта на терапията апарати . В клиника ООД ние, неговите служители играем сигурно с ООД – гарантиран със сертификат професионален апарат за микронидлинг интервенция , който покрива сериозните правила на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Щатите . Изпробвана и гарантирано успешна , микронидлинг практиката ООД е безопасна за здравния статус на пациента ,а дори обратно – тя представлява изпитан метод за подновяване на здравия вид на кожната повърхност.

При неспазване на препоръките на кожния лекар с края на микронидлинг практиката могат да възникнат по-дълговременни порозовявания и издатини . Щом видите нещо , което ви притеснява , веднага потърсете своя дерматолог .

Изберете микронидлинг 3
Изберете микронидлинг

Как да снижим риска от странични ефекти след микронидлинга?

След края на работещата на високи честоти микронидлинг процедура е нужно да изпълнявате напътствията на вашия дерматолог , за да достигнете максимален завършек и да се застраховате срещу нежелани вторични реакции .

При погрешно отношение към кожната покривка след микронидлинг биха могли да се забележат нежелани реакции . За да минимизирате риска от появата им, ние, консултантите на ООД съветваме :

– Да не се използват офанзивни измиващи гелове

– Да се внимава с изпичането под интензивна слънчева светлина

– едно денонощие след края на терапията да не се употребява грим и козметика , освен в случай че вашият специалист по дерматология не ви е предписал друго нещо

– Вечерното време след терапията може да се нанася нищо повече от козметичен еликсир

– Да не се спортува в деня на процедурата

– Да се избягват масажни терапии , бани под пара и сауни между пет и седем дни след процедурата

– Допуска се възможност в третираната местност да се появят възпаления във вид на пъпки , които ще изчезнат от пет до седем дни след микронидлинг терапията

– В случай че има явление , което Ви смущава в срок от два-три дни след края на процедурата и подозирате , че се дължи на нея , ако обичате, потърсете нашата помощ

Изключително качествен микронидлинг 4
Изключително качествен микронидлинг

На кого подхожда микронидлинг процедурата ?

Радиочестотната микронидлинг интервенция с ООД създава изумителни ефекти при, както изложихме по-горе, всеки тип кожа ,а освен това и е приложима при едва ли не неограничен от възрастта етап . Влиза в действие при външни следи от младежко възпаление , действащо акне , изявени празнини , тънки вдлъбнати черти , оцветявания ,както и загубила младежкия си блясък кожна повърхност . Благодарение на интервенцията се изпълва текстурата на кожната тъкан, неравността се заглажда , а равнината е предпазена .

Най-добрия микронидлинг 5
Най-добрия микронидлинг

Смело към микронидлинга! Незабавно!

Заявете среща с дерматологичен специалист от ООД и отправете към него всички неизвестности , от които се вълнувате . При някои обстоятелства предварителният разговор със специалист с подходящата квалификация е ключов при взимането на решение за алтернативен ход. Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Повече за  микронидлинг 6
Повече за микронидлинг
Оферти за микронидлинг 7
Оферти за микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 8
Най-добрия микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 9
Изключително качествен микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 10
Най-добрия микронидлинг

Що е то лечебен микронидлинг?
За каква по вид кожна тъкан е най-уместна микронидлинг практиката?
Бонусите от прилагането на ООД микронидлинг
Какво е в същността си ООД микронидлинг?
Колко подлагания на терапията са нужни и след колко време се откроява постижението на микронидлинг?
На какво се дължи фактът, че микронидлинг терапията с ООД е безрискова ?
Как да снижим риска от странични ефекти след микронидлинга?
На кого подхожда микронидлинг процедурата ?
Смело към микронидлинга! Незабавно!