Всъщност с какво предназначение функционират мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са обработващи земята машини, употребяващи се за разрохкване на вече изорана почва. Подобен процес е популярен още като фрезоване прилагайки го на практика останалите все още едри буци се раздробяват на изключително малки парчета почва. В днешни дни мотофрези се оползотворяват както в широки земеделски площи , така и в градини на къщи и дворове . В редовете по-нататък материала ще ви представим отличителните белези за употребата им и характерните елементи на различните разновидности от необходимата ви група стоки . Също така , ще бъдат представени главните детайли , които е важно да се държат под око при търсенето на точните и подходящи мотофрези.

Съображения когато се стигне до покупка на мотофреза

Съществуват няколко главни етапа , на които трябва да се отдели внимание закупувайки продукт от категория „Мотофреза“. От нужните предпоставки са ширината на обработваемата територия, която искате да третирате , също и варианта за инвентар към уреда . Представяме ви необходимата ви информация във връзка с специфичните предпоставки :

– територия на земеделската земя – фактически квадратурата на земеделската площ е едно от първостепенните елементи , които се имат под око избирайки мотофреза. Неизбежно е от значение дали ще си служите с мотофрезата конкретно в двора на вилата и градината си или пък имате нужда от нея и за още по-завидни като големина земеделски парцели. В първия случай бихте могли да си позволите да посочите мотофреза използваща по-малка мощност и работна ширина, когато във вторият се налага продуктът да се причислява към по-високите класове . Обикновено по-обемните мотофрези умеят абсолютно резултатно и успешно да вършат функциите на по-малките такива, само че обратният процес е труден за постигане.

– разполагане с инвентар – наличието на инвентар към мотофрезата е още един проблем, на който сте длъжни да отделите внимание . Обикновено малките мотофрези и такива с електрически двигател не са пригодни за допълнителен прикачен инвентар, а имат ограничения главно в разрохкването на земята. При условие, че искате към вашата нова мотофреза да закачите плуг за оране, ремарке и т.н., търсете си тип, способен да ви предостави този тип възможност . Такива са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Разберете дали към въпросния модел може да се прибавя инвентар.

– брой скорости – не от маловажна важност са и , броят скорости, налични в уредът, също е от сериозно значение за ефективността на работата ви с него. Ако ползвате мотофрезата за доста разнообразни дейности , тогава ви даваме препоръка да заложите на уред с повече скорости. Малките скорости ще ви позволят например да извършвате бразденето по-изрядно, също така да придвижите земеделската си реколта.

Оферти за  мотофрези 1
Оферти за мотофрези

При какви обстоятелства са предпочитани по-малки мотофрези

Такива са мотофрези, притежаващи работна ширина, която попада в интервала между 30 и 40 см. Местностите, в които в повечето ситуации се се употребяват малките мотофрези, са алеи с цветя , лехи и пространства със насадени малки дръвчета. По магазините се предлагат оферти от тази група с електрически и двутактови двигатели.

Най-добрите мотофрези 2
Най-добрите мотофрези

В кои случаи да предпочетем мотофрези – с двигател с вътрешно горене

По-голямата част уреди , задействани от двигател с вътрешно горене, пък са удачни за по-големи обработваеми терени . Липсата на кабел за захранване при този вид е предпоставка за изчезване на границите свързани с пространството във връзка с работата им . При условие, че закупите мотофрезa с двигател с вътрешно горене, съществува възможност за слагане на отделен инвентар, като например помпа за пръскане, плуг, браздир, картофовадачи и т.н.

Защо да си купете вашия модел мотофреза от Мотофрези ООД?

Пазаруването в Мотофрези ООД ще ви предостави редица плюсове както във връзка с нивото и цената на мотофрезата, така и свързано с нейната доставка . По-надолу ще ви разкажем синтезирано за изтъкнатите дотук преимущества.

Най-добрите оферти за мотофрези 3
Най-добрите оферти за мотофрези

Най-популярните измежду масовия потребител средни мотофрези

Най-предпочитаната и използвана между активните потребители група. Кое по-точно е добре да ви бъде ясно относно вида ? Средният тип мотофрези са с функционална ширина от 90 до 100 см. Те прилагат по-висока мощност сравнено с малките и оптимално са употребявани за обработка на по-големи като площ обработваеми земи и райони.

Разгледайте нашите промоции и намаления на мотофрези

В Мотофрези ООД през цялото време са налични промоции и намаления за стоки от всякакви категории. При условие, че следите редовно тези оферти и намаления, сто процента ще имате възможност да намерите качествена и сигурна мотофреза на истински изгодна за вас цена.

Мотофрези и различни асортименти за поддръжка и обзавеждане

Не подминавайте шанса да видите и другите раздели в сайта ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Вижте каталога ни с мотофрези 4
Вижте каталога ни с мотофрези
Вижте каталога ни с мотофрези 5
Вижте каталога ни с мотофрези
Вижте каталога ни с мотофрези 6
Вижте каталога ни с мотофрези
Изключително добри мотофрези 7
Изключително добри мотофрези
Изберете нашите  мотофрези 8
Изберете нашите мотофрези
Оферти за  мотофрези 9
Оферти за мотофрези
Нашият каталог с  мотофрези 10
Нашият каталог с мотофрези

Съображения когато се стигне до покупка на мотофреза
При какви обстоятелства са предпочитани по-малки мотофрези
В кои случаи да предпочетем мотофрези – с двигател с вътрешно горене
Защо да си купете вашия модел мотофреза от Мотофрези ООД?
Най-популярните измежду масовия потребител средни мотофрези
Разгледайте нашите промоции и намаления на мотофрези
Мотофрези и различни асортименти за поддръжка и обзавеждане